Bevers (5 - 7 jaar)

Hallo, Ik ben Stuiter. Ik speel heel graag met leeftijdsgenootjes in het dorp Hotsjietonia, want alle bewoners zijn er reuze aardig. Met Fleur en Keet Kleur kun je lekker knutselen. Voor spannende speurtochten kun je langs wippen op de boot van Sterre en Steven Stroom. Rozemarijn zorgt ervoor dat we allemaal lekker kunnen koken en eten. Bij Bas Bos en Rebel leren we alles over dieren! Er valt in Hotsjietonia echt van alles te beleven!
De Beverspeltak is de jongste speltak van Scouting Malden. Elke week komen de Bevers op zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 12.30 uur bij elkaar. Dan spelen wij in het dorp Hotsjietonia. Samen met Stuiter en de andere bewoners van het dorp Hotsjietonia gaan we dan op avontuur. Alle jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 7 jaar zijn welkom om gezellig mee te komen spelen! Spelen in Hotsjietonia is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam. Zo leren de Bevers spelenderwijs over alles wat groeit en bloeit in de natuur, hoe ze iets lekkers kunnen maken, maar ook hoe ze kunnen samenwerken.
De Bevers gaan ook op kamp! Dan slapen ze 1 of 2 nachtjes in de blokhut en hebben ze extra veel tijd om leuke spelletjes te doen. Het eerste kamp is 1 nachtje; dat is het oefenkamp. Het tweede kamp is het zomerkamp en dan slapen ze 2 nachtjes in de blokhut. Natuurlijk mag op een kamp een kampvuurtje niet ontbreken.
Voor meer informatie kunt u e-mailen naar info@scoutingmalden.nl. Bent u er al van overtuigd dat dit echt iets is voor uw zoon of dochter, dan kunt u zich aanmelden via onderstaande knop. Dan wordt er contact met u opgenomen om een kijkdag af te spreken. Uw zoon of dochter mag dan 3 keer vrijblijvend komen kijken!
Heb jij wel zin in een avontuur? Kom dan gerust eens kijken wat wij allemaal doen op zaterdagochtend!

Aanmelden en algemene info

Divider
Scroll naar boven