Verhuur

Op zoek naar een locatie voor het kamp van je (scouting)club, school of groep? Dan is onze blokhut ‘De Wervelwind’ mogelijk iets voor jullie! Onze blokhut ligt in het bos aan de rand van Malden, net onder Nijmegen, en biedt plaats aan 125 personen.

Blokhut De Wervelwind

Voorzieningen

Lokalen

Op de benedenverdieping van onze blokhut vind je 4 grote lokalen. In elke lokaal staan tafels en stoelen waar je gebruik van kunt maken. De ramen zijn te verduisteren met luiken.

Keuken

In onze keuken vind je onder een grote afzuigkap een 6-pits gasfornuis, magnetron en een grote oven. In de keuken bevindt zich tevens een koelvriescombinatie, koffiezetapparaat & waterkoker, potten & pannen, bekers, borden, bestek en overig keukengerei.

Sanitair

In de blokhut vind je 2 toiletten & 2 urinoirs. Daarnaast 2 douches en een grote wastafel.

 

 

Overig

In en om de blokhut kun je gebruik maken van ons wifi-netwerk. Naast de blokhut bevindt zich een kampvuurkuil met vuurschaal. ’s Avonds kan er gebruik gemaakt worden van de buitenverlichting.

In de buurt

Huren

Aankomst en vertrek

Onze blokhut gehuurd? Dan heten we jullie op de dag van aankomst vanaf 13 uur persoonlijk welkom. Op de dag van vertrek is de blokhut uiterlijk 11 uur weer schoon en leeg.
Op de dag van verhuur heet de beheerder jullie persoonlijk welkom en krijgen jullie na een korte rondleiding een map met alle informatie en de sleutel. Bij vertrek wordt de blokhut samen met de beheerder gecontroleerd. Denk aan de eindschoonmaak, opruimen van vuilnis en vermelden van eventuele schade.

Mogelijkheden

Inmiddels maken al veel scholen en verenigingen gebruik van onze blokhut. In de zomer, winter, herfst of lente, door de vele voorzieningen kun je bij ons altijd terecht: voor een (school)kamp of verenigingsweekend, tijdens schoolperiodes of in de vakantie, zelfs een lang weekend behoort tot de mogelijkheden.

Kosten

De kosten voor de huur van de blokhut bedragen € 6,95 per persoon per nacht met een minimum van € 139,00 per nacht (20 personen).
Daarnaast vragen wij per boeking een borgsom van € 100,00. De eindafrekening vindt plaats via de bank, waarbij de borg teruggestort wordt, mits er geen gebreken zijn geconstateerd.

Contact en boeken

Geinteresseerd? Boeken of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op: verhuur@scoutingmalden.nl.

 

Scroll naar boven